Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα

23 Ιουλίου, 2022 2:49 ΜΜ
More videos

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ολοκλήρωσε τον κύκλο συνεργασίας του στον ΣΚΑΪ και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «ΣΚ Παρέα» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/7. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε μία ημέρα νωρίτερα από το πρόγραμμα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όπως εξήγησε.

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, τη σειρά της, είπε στον Δημήτρη Καμπουράκη πως «εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Δείτε το βίντεο: