Χωρίς τέλος οι καταθέσεις «κόλαφος» στη δίκη Πισπιρίγκου

5 Ιουλίου, 20232:05 ΠΜ

Αναμένεται να ανακοινωθεί, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η έναρξη της δίκης για την υπόθεση του τραγικού τέλους των δύο παιδιών Μαλένας και Ίριδας. Η υπόθεση, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star βρίσκεται στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται ο προσδιορισμός της δικάσιμου

Στα πλαίσια της εκπομπής ο κος Α. Λύτρας ανέφερε πως οι ιατροδικαστές αναφορικά με την συγκεκριμένη περίπτωση «είναι μπερδεμένοι», ενώ αν κάποιος διαβάσει τη δικογραφία θα αντιληφθεί ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Ο κος Α. Λύτρας απάντησε στο αν η μητέρα είναι αθώα

Σε ερώτηση που τέθηκε στον καλεσμένο της εκπομπής κ. Λύτρα, για το εάν έχει κατασταλάξει για την αθωότητα της κατηγορουμένης απάντησε πως το διάστημα που ο ίδιος είχε επαφή με την κατηγορουμένη και τον σύζυγό της, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που οι ίδιοι προσκόμιζαν, έδειχναν πράγματι ότι δεν είχαν καμία σχέση με το έγκλημα. Ο κος Λύτρας τόνισε επίσης πως παρόλα αυτά στα χέρια του δεν είχε πότε την δικογραφία, πέρα από κάποια στοιχεία και συζητήσεις με ειδικούς.
Με ένα νεύμα ειδοποίησε τους νοσηλευτές για την ανακοπή της Τζωρτζίνας η μητέρα από την Πάτρα

Κατά τη χθεσινή δικάσιμο, η κα Καββαδία, η νοσηλεύτρια που βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που η Τζωρτζίνα υπέστη την δεύτερη κατά σειρά ανακοπή, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του παιδιού, αλλά και τις αντιδράσεις της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε ψύχραιμη την κατηγορουμένη, ενώ σημείωσε πως ο μπήκε στο γραφείο των νοσηλευτών χωρίς να φωνάζει, ειδοποιώντας τους με ένα απλό νεύμα, όπως η ίδια σημείωσε.

Για σήμερα 04/07 ήταν προγραμματισμένες οι καταθέσεις ενός γιατρού και μιας νοσηλεύτριας, οι οποίες δεν διεξήχθησαν λόγω προβλήματος υγείας με την δίκη να αναβάλλεται για σήμερα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News