Χωρίς κάμερες ο εμβολιασμός του Τσίπρα κατά του κορονοϊού

28 Δεκεμβρίου, 202012:50 ΜΜ
More videos

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αλέξης Τσίπρας για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, με τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρής διάρκειας συνομιλία.

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του νοσοκομείο τον οδήγησαν στο δωμάτιο όπου επρόκειτο να γίνει ο εμβολιασμός, χωρίς να μπουν κάμερες μέσα σε αυτό, όπως ζήτησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. 

Στις 12.09 ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε συνομιλία με γιατρούς και νοσηλευτές. Στη συνέχεια είπε μπροστά στις κάμερες:

«Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά δεν πρέπει να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στον εμβολιασμό. Μακάρι γρήγορα να εμβολιαστεί γρήγορα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.

Το όπλο αυτό που μας προσφέρει η επιστήμη δεν είναι ικανό από μόνο του να μας προστατέψει από ένα τρίτο κύμα.  Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών, να δώσει δωρεάν συνταγογράφηση και βεβαίως να ενισχύσει όλα τα πειραματικά φαρμακευτικά προγράμματα αγωγών.

Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα και σχέδιο. Το σχέδιο αυτό απαιτεί ενίσχυση του ΕΣΥ και της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και μαζικά τεστ.

Θέλω να καλέσω όλους και όλες που έχουν αμφιβολίες να προσέλθουν. Δεν υπάρχει λόγος επιφύλαξης. Να κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News