Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μοιάζει μικρότερη από την κόρη της: Σούσουρο με την αρετουσάριστη φώτο της Ζώζας Μεταξά

19 Ιουλίου, 2022 2:04 ΠΜ
More videos

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Κόνι Μεταξά είναι κόρη της Ζώζας Μεταξά, αφού μαμά και κόρη φαίνονται κυριολεκτικά σαν αδερφές.

Η Ζώζα Μεταξά αφού παρευρέθηκε στον γάμο της αγαπημένης της κόρης με την οποία έμειναν αγκαλιασμένες για λίγα λεπτά πριν την μεγάλη στιγμή, φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει το καλοκαίρι της και να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στην παραλία. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, προχώρησε σε μία δροσερή ανάρτηση και προκάλεσε σούσουρο στο κοινό της.

Η ίδια πόζαρε ξυπόλητη επάνω σε έναν βράχο, φορώντας το σουτιέν από το μαγιό της στο πάνω μέρος του σώματός της, το οποίο ήταν και λεοπάρ, ενώ από κάτω φορούσε ένα απλό τζιν σορτσάκι. Δεν είχε ίχνος μακιγιάζ, αλλά παρόλα αυτά, είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τα μαλλιά της ήταν επίσης ατημέλητα πιασμένα σε κοτσίδα και πίσω της ξεπρόβαλε ένα πανέμορφο τοπίο. Μάλιστα, η φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα που ο ήλιος έδυε, κάνοντας ακόμα πιο ειδυλλιακή την ατμφόσφαιρα, τονίζοντας ταυτόχρονα το υπέροχο μαύρισμά της.

Η ανάρτηση της Ζώζας Μεταξά με μαγιό: