Χωρίς δόντι, με άσπρα γένια και στα χαμένα: Ανησυχία για τον Μπρους Γουίλις, διέρρευσαν βίντεο μετά τη διάγνωση άνοιας

20 Μαρτίου, 20236:34 ΜΜ
More videos

Τα γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του γιόρτασε ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έγινε 68 ετών.

Η πρώην σύζυγός, Ντέμι Μουρ, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram με την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Emma Heming Willis και των παιδιών του, να τραγουδούν το «Happy Birthday» στον ηθοποιό.

«Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ντέμι Μουρ.

Πριν από έναν χρόνο περίπου η Ντέμι Μουρ είχε ανακοινώσει πως ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία, με την είδηση να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη αμέσως. Έναν χρόνο μετά, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σταθερά, παρόλο που πριν από λίγες εβδομάδες τα δημοσιεύματα ήθελαν την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί.

Ο Μπρους Γουίλις, μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από άνοια, εμφανίστηκε και μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά την ημέρα των γενεθλίων του.

Στο βίντεο, σύσσωμη η οικογένεια αλλά και φίλοι του ηθοποιού τραγούδησαν το Happy Birthday, ενώ ο Μπρους Γουίλις έδειχνε ευδιάθετος και μάλιστα τραγούδησε κι εκείνος για λίγο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο τον βλέπουμε να συνομιλεί με τους καλεσμένους και να σβήνει τα κεριά από το γλυκό του.

Καθώς όλοι τραγουδούσαν, χαμογελούσε, μιλούσε και έκανε χειρονομίες. Κάποια στιγμή μάλιστα, φάνηκε να παραπατάει, χάνοντας για λίγο τα βήματά του.
Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η κόρη του, Ράμερ, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι. Είσαι τόσο κουλ».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News