Χωρικοί ξεκοίλιασαν τίγρη υπό εξαφάνιση γιατί νόμιζαν ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες

5 Μαρτίου, 2018 7:22 ΜΜ
More videos

Xωρικοί σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ινδονησίας σκότωσαν και ξεκοίλιασαν μια τίγρη της Σουμάτρας, που είναι είδος υπό εξαφάνιση και στην συνέχεια την κρέμασαν στην οροφή ενός κτιρίου.

Οι χωρικοί σε ένα χωριό στην βόρεια Σουμάτρα νόμιζαν ότι η τίγρης είχε υπερφυσικές ικανότητες και μια ομάδα ακολούθησε τα ίχνη της μέσα στην ζούγκλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τίγρης επιτέθηκε στους χωρικούς και εκείνοι αποφάσισαν να σχεδιάσουν ένα πλάνο για να την σκοτώσουν.

Παλούκωσαν την τίγρη με ένα δόρυ, της έβγαλαν τα σωθικά και μετά την κρέμασαν στην οροφή ενός κτιρίου για να την δουν όλοι.

Τον προηγούμενο μήνα η τίγρης είχε επιτεθεί σε μια ομάδα ανθρώπων που την ακολουθούσε και τραυμάτισε σοβαρά 2 από αυτούς.

Αργότερα, οι χωρικοί αποφάσισαν να εκδικηθούν την τίγρη και να την σκοτώσουν παρά τις προειδοποιήσεις από τις Αρχές να μην πειράξουν την τίγρη που είναι προστατευόμενο είδος υπό εξαφάνιση.

Ένας άντρας κρατάει την πατούσα της τίγρης, καθώς την ανεβάζουν πάνω στο ταβάνι.

“Δυστυχώς δεν μας άκουσαν. Αντίθετα, σκότωσαν την τίγρη και στην συνέχεια την κρέμασαν σε ένα ταβάνι για την δουν όλοι. Είναι πολύ λυπηρό”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Οι τίγρεις της Σουμάτρας θεωρούνται εξαιρετικά απειλούμενο είδος και βρίσκονται υπό την προστασία της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην άγρια φύση περίπου 400-500 τίγρεις.

[dailymail]