Χωρικοί έσωσαν έγκυο αγελάδα από ανακόντα που ήταν έτοιμο να την καταβροχθίσει

7 Ιανουαρίου, 2018 6:34 ΜΜ
More videos

Kάποιοι χωρικοί στην Βενεζουέλα έσωσαν μια έγκυο αγελάδα από ένα ανακόντα 4 μέτρων που προσπαθούσε να την καταβροχθίσει σε έναν λασπώδη βάλτο.

Το ανακόντα άρπαξε την αγελάδα και άρχισε να καταβροχθίζει, όταν είδαν οι χωρικοί το περιστατικό και με θάρρος τρόμαξαν το ανακόντα για να απομακρυνθεί.

Το τεράστιο ανακόντα μάλλον θεώρησε ότι βρήκε το πιο ωραίο γεύμα της μέρας του.

youtube

Ωστόσο, για καλή τύχη της αγελάδας 9 άνθρωποι είδαν το περιστατικό και αποφάσισαν να την σώσουν. Το βίντεο της διάσωσης της αγελάδας έχει περίπου 11 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Κάποιοι χρήστες σχολίασαν ότι το ανακόντα μπορεί να κυνηγούσε μετά τους χωρικούς, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος του φιδιού, λέγοντας ότι προσπαθούσε απλά να ικανοποιήσει την πείνα του.

Προφανώς, αυτό το ανακόντα διάλεξε το λάθος θήραμα.

youtube

Οι χωρικοί επιτέθηκαν στο ανακόντα με ένα κοντάρι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ανακόντα είχε τυλιγμένη την αγελάδα για 1 ώρα πριν την απελευθερώσει.

Αφού απελευθέρωσε την αγελάδα, το ανακόντα προσπάθησε να κρυφτεί στα χόρτα, αλλά οι χωρικοί δεν το άφησαν.

youtube

Στα πλάνα φαίνεται ένας από τους χωρικούς να πιέζει το κεφάλι του φιδιού στο έδαφος, ενώ οι υπόλοιποι το τραβούσαν από την ουρά του.

Στο τέλος από ότι φαίνεται το ανακόντα εκτός από το γεύμα του έχασε και την ζωή του.

youtube

Στο τέλος του βίντεο δεν αναφέρεται, αν οι χωρικοί σκότωσαν το τεράστιο ανακόντα ή το πέταξαν κάπου μακριά από την περιοχή τους.

Δείτε το βίντεο