Χοντρή γκάφα της Σπυροπούλου: Το απρεπές και μακράβριο σχόλιο που σόκαρε την παίκτρια

16 Σεπτεμβρίου, 2018 1:00 ΠΜ
More videos

Στο χτεσινό Gala του My Style Rocks υπήρξαν άτυχες στιγμές, υπήρξαν αστείες στιγμές αλλά η πιο άβολη από όλες ήρθε με ευθύνη της ίδιας της παρουσιάστριας του εντυπωσιακού event, όταν δεν κατάλαβε πόσο απρεπές ήταν το σχόλιο που προσπάθησε να κάνει, υπό την μορφή χιούμορ, στην παίκτρια αμέσως μετά την εμφάνιση της τελευταίας.

Η Έφη Αναστασοπούλου είχε μόλις ολοκληρώση την εμφάνισή της με θέμα Red Carpet, στην οποία τη συνόδευε ένας νεαρός με επίσημο ντύσιμο, ένα λευκό σμόκιν. Η Κωνσταντίνα θυμήθηκε την πρώτη εμφάνιση της Έφης, στην πρεμιέρα της εκπομπής, που είχε σαν θέμα του την ίδια ώς σύζυγο πρωθυπουργού.

Προσπάθησε να ενώσει τις δύο εμφανίσεις της Έφης με ένα αστείο μάλλον μακράβριο και άκομψο. «Στις εννιά του μακαρίτη…» είχε χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια με την παίκτρια να αντιδράει και να δείχνει πόσο άβολα αισθάνθηκε. Ο λόγος;

Μία ημέρα πριν η παίκτρια είχε ξεσπάσει ενθυμούμενη ότι πριν από έναν μήνα είχε χάσει τον πατέρα της. Κάτι που μάλλον δε θυμήθηκε ή δεν εκτίμησε σωστά η παρουσιάστρια όταν επέλεξε να κάνει το «αστείο» της.