Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Αλέξης Τσίπρας στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

7 Ιουλίου, 2017 8:25 ΜΜ
More videos

Σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης κήλης υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου μετέβη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας εισήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας “θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου”. 

Ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε έντονους πόνους από το βράδυ της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που τον εξέτασε.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επέμβαση έγινε για την αφαίρεση ομφαλοκήλης.

“Ευχαριστώ από καρδιάς”

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας “θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου“.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού έχουν ήδη ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης τόνισε κατά την έξοδό του τα εξής: “Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο“.

Δείτε το βίντεο

Στο δωμάτιο που αναρρώνει ο πρωθυπουργός βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

[newsit] [cnn]