Χειροποίητα μοναδικά πλάσματα από φυσητό γυαλί!

16 Μαρτίου, 2015 12:18 ΠΜ
More videos

O Scott Bisson είναι ένα παθιασμένος καλλιτέχνης από το Όρεγκον των Η.Π.Α που του αρέσει να δημιουργεί όμορφα γεμάτα χρώμα αγάλματα ζώων από φυσητό γυαλί (εμφύσηση)!

Συχνά διαλέγει ζώα από το υδάτινο βασίλειο και τους δίνει μια απίθανη όψη και μαζί με τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες και χρώματα που τους προσθέτει τα κάνει να μοιάζουν μοναδικά!

Άρχισε από μικρός να ασχολείται με την εμφύσηση και στην συνέχεια μέσα από πολύ δουλεία έφτασε να είναι ένας από τους πιο ειδικούς σε αυτό που κάνει!

Αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα του δεν αντέχει εάν δεν δημιουργήσει αυτό που έχει μέσα στο μυαλό του και να μην το δει στην πραγματικότητα μπροστά του!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικά από τα μοναδικά του έργα:

glass-sculptures-scott-bisson-1__880 glass-sculptures-scott-bisson-2__880 glass-sculptures-scott-bisson-3__880 glass-sculptures-scott-bisson-4__880 glass-sculptures-scott-bisson-5__880 glass-sculptures-scott-bisson-6__880 glass-sculptures-scott-bisson-7__880 glass-sculptures-scott-bisson-8__880 glass-sculptures-scott-bisson-9__880

Πληροφορίες: quantumcreativeglass.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: