Χιόνισε βαριά στο Τόκιο μετά από καιρό και ο κόσμος φτιάχνει εκπληκτικές δημιουργίες

24 Ιανουαρίου, 20184:05 ΜΜ
More videos

Το κέντρο του Τόκιο είδε πολύ χιόνι μετά από χρόνια αυτή τη Δευτέρα, προκαλώντας χάος στις μετακινήσεις σε όλη την πόλη. Κάποια αυτοκίνητα είχαν γλιστρήσει και εγκαταληφθεί στους δρόμους, τα τρένα σταμάτησαν και οι άνθρωποι έμειναν στο αεροδρόμιο, καθώς ακυρώθηκαν 250 διεθνείς πτήσεις.

“Δεν έχει χιονίσει στο Τόκιο εδώ και τέσσερα χρόνια,”είπε η Γιουκιμούρα, κάτοικος του Τόκιο, της οποίας το όνομα σημαίνει “Χιονισμένο χωριό” στα Ιαπωνικά. “Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε ακόμη βαρύτερες χιονοπτώσεις και ήμασταν προετοιμασμένοι πολύ λιγότερο. Αυτή τη φορά όλοι γνώριζαν τι ερχόταν εκτός από μένα, προφανώς. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, όμως! ”

Τι πρέπει να κάνετε ενόψει μιας τέτοιας κατάστασης; Να φτιάξετε χιονάνθρωπους φυσικά! Αλλά περιμένετε, πριν πάρετε ένα καρότο, μερικά βότσαλα και μερικά ξύλα για να βάλετε ως χέρια, θυμηθείτε, ότι εδώ πρόκειται για την Ιαπωνία. Ο χιονάνθρωπος με τις τρεις χιονόμπαλες, δεν μετράει εδώ. Η Γιουκιμούρα εξηγεί την ιστορία πίσω από τον Ιαπωνικό χιονάνθρωπο. “Το όνομα για τον χιονάνθρωπο είναι Γιούκι Νταρούμα. Αυτό δεν σημαίνει χιονάνθρωπος, αλλά χιονισμένος Νταρούμα”, είπε. “Ο Νταρούμα προέρχεται από την κούκλα Νταρούμα, η οποία βασίζεται στον Μποντιντάρμα, έναν βουδιστή μοναχό.

Φαίνεται ότι τα ιαπωνικά γλυπτά από χιόνι είναι πολύ πιο προχωρημένα από ό, τι στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Τι άλλο θα περιμένατε από την χώρα που παράγει μερικά από τα πιο όμορφα και δημιουργικά έργα τέχνης και καινοτομίες στον κόσμο; Το Τόκιο είναι γεμάτο με γλυπτά από χιόνι που θα σας χαρίσουν ένα χαμόγελο και θα σας κάνουν να κρύψετε, με τρόπο, την μύτη καρότου που θα χρησιμοποιούσατε για να φτιάξετε τον δικό σας χιονάνθρωπο. Μοιράζονται στο Twitter μέσω του trending hashtag # 雪 だ る ま !

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα αυτών των έργων τέχνης!

lucyco73

keith.tanabe

chiiiiiko1980

Moffs_06

M0RNING_CHILD

mokomoko_2015

project_eevee

mokomoko_2015

marolien2

ph.long_

tontonton2017

kimishin

hiromasanasuno

aokage_cos

aokage_cos

3shinobu24

A_lucky16g

minori.lm

kiyoyuki2445

chibi_hamvv

tekutekuman

kiyoyuki2445

naooo3_house

tottie1129

actionclutch

shu_roy_roy

Taku691

LetoOrge

gnnx_

inamorimiyuu

QCCOQ

platinumya_official

coupannu

w_yocchi

tontonton2017

wild_kaz

rikiya_ohashi

 

bottegante210

344zamura

tanukeidr

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News