Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
βίντεοΧιμπατζής ξαναβλέπει την γυναίκα που τον έσωσε μετά από 18 χρόνια.

Χιμπατζής ξαναβλέπει την γυναίκα που τον έσωσε μετά από 18 χρόνια.

Όταν η Linda Koebner ήταν μια 23χρονη φοιτήτρια έκανε κάτι απίστευτο. Τότε, ήταν μια διαφορετική εποχή και υπήρχαν πολύ λιγότεροι νόμοι για την προστασία των ζώων από πειράματα.

Μια ομάδα από χιμπατζήδες, που δεν ήταν πλέον χρήσιμοι, αφέθηκαν ελεύθεροι. Η Linda θα ήταν εκείνη που θα άνοιγε το κλουβί και θα του έδειχνε το φως του ηλίου για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Οι χιμπατζήδες ήταν φοβισμένοι, αφού μέχρι τώρα όλη τους η ζωή ήταν μέσα σε εκείνα τα σιδερένια κλουβιά. Η δουλειά της Linda ήταν να τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν στο φυσικό τους περιβάλλον και να τα διδάξει να επιβιώσουν. Ήταν η παρένθετη μητέρα τους.

Η Linda παρακολουθούσε τους χιμπατζήδες για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της. 18 χρόνια αργότερα, η Linda πιστεύει, ότι δεν θα την θυμούνται, αφού οι μικροί χιμπατζήδες είναι πλέον άγρια ζώα. Ωστόσο, μόλις η Linda πλησίασε ένα τον Swing, έναν από τους χιμπατζήδες, εκείνος αμέσως την αγκάλιασε. Από πίσω βρίσκεται η Doll, η οποία μόλις βλέπει την Linda τρέχει προς το μέρος τους. Τότε, είναι που η Linda δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα δάκρυά της. Είναι η ωραιότερη οικογενειακή επανένωση!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Τα πιο σημαντικά