Χημικός ευνουχισμός για τους παιδεραστές: Στον δρόμο του Πούτιν ο Καστίγιο

17 Απριλίου, 2022 2:43 ΜΜ
More videos

Κανένα έλεος στους βιαστές παιδιών από την αριστερή κυβέρνηση του Περού

Ραγδαίες εξελίξεις στο Περού μετά τον βιασμό ενός κοριτσιού τριών χρονών που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, αλλά και προσωπικά τον αριστερό πρόεδρο Πέντρο Καστίγιο. Ο πρόεδρος μάλιστα έφερε την Ρωσία και την νομοθεσία κατά τον βιαστών ανηλίκων του Πούτιν ως παράδειγμα για το σχέδιο νόμου που προτίθεται μια εφαρμόσει, ο οποίος εκτός από τον χημικό ευνουχισμό θα προβλέπει και την ισόβια κάθειρξη του δράστη ακόμα και αν δεν υπάρξει δολοφονία του παιδιού.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο Καστίγιο σε μήνυμα του προς τον λαό: «τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών δεν θα γίνουν ανεκτά από αυτήν την κυβέρνηση, ούτε θα μείνουν ατιμώρητα»

Ο ίδιος ο πρόεδρος μάλιστα ανέφερε πως ο χημικός ευνουχισμός βιαστών ανηλίκων εφαρμόζεται ήδη σε χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Νότια Κορέα, η Ινδονησία και η Μολδαβία. Ο χημικός ευνουχισμός γίνεται με τη χορήγηση φαρμάκων που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Τα εγκλήματα κατά ανηλίκων στην χώρα έχουν γίνει πραγματική μάστιγα, με χιλιάδες περιπτώσεις να έχουν καταγραφεί για το 2021.