«Χείμαρρος» ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Για να μπει η Ρούλα Κορομηλά στον ΑΝΤ1…»

2 Μαΐου, 202312:17 ΠΜ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με την σχέση τους να λήγει άδοξα, αφού για χρόνια τα καρφιά από τον έναν στον άλλον δεν έλειψαν. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός υπήρξε «χείμαρρος» μιλώντας για τον τρόπο που μπήκε στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Πάνου Μιχαλόπουλου για το πως ξεκίνησε η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον ΑΝΤ1 και ότι ο ίδιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησε αυτή την πετυχημένη καριέρα στην ιδιωτική τηλεόραση.

Γάμος Πάνου Μιχαλόπουλου και Ρούλας Κορομηλά

«Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σήριαλ. Στην τηλεόραση του είδε την Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου-δεν το ήξερε- και πρόσθεσε: «Γιατί δεν την φέρνεις εδώ, να δεις αν σου κάνει; «Tην έφερε , του έκανε και η ιστορία προχώρησε …Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1″.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, αποφασίζοντας εσχάτως να αποσυρθεί και να συνεχίσει ως αγρότης στην Καλαμάτα και, συγκεκριμένα, τη γενέτειρά του στη Μικρομάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός διάγει μια άλλη ζωή, ωστόσο έχει και το κομπόδεμά του από την εποχή των «παχιών αγελάδων», αφού την έζησε επί της ουσίας στην ολότητά της. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, άλλωστε, απέδειξε το πόσο άξιζε την κάθε είδους επιβράβευση, έτοιμος πια να μοιράσει αυτούς τους κόπους του.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο καλλιτέχνης έχει αποφασίσει το πού θα δώσει την περιουσία του, η οποία εκτιμάται πως ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Το περιοδικό παραθέτει αναλυτικό ρεπορτάζ, όπου εξηγεί τους λόγους που πήρε τώρα την απόφαση ο Μιχαλόπουλος, αλλά και το ποιος είναι ο παραλήπτης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News