Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Χείμαρρος» o Μικρούτσικος για την εκπομπή της Παπίλα – «Κάνει τα μονοψήφια...

«Χείμαρρος» o Μικρούτσικος για την εκπομπή της Παπίλα – «Κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν»

Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αναφερόμενος στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, με αφορμή τις δηλώσεις της ίδιας στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε την άποψή του για την πορεία του «Είμαστε Μαζί» και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

  • «Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: «θα το μετρήσουμε εκεί», «φταίνε οι εκλογές», «φταίει η Τουρκοκρατία», «φταίει ο πατήρ Κοράκιος». Να έχεις τα κότσια και να πεις: ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας «δε λέω τίποτα» δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση», συμπληρώνει.

Δείτε στο βίντεο το σχόλιο του Ανδρέα:
Τα πιο σημαντικά