Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Χεiμαρρος» η Νανά Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Ντpοπń που το έκανε αuτó»

«Χεiμαρρος» η Νανά Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Ντpοπń που το έκανε αuτó»

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik έβαλαν τέλος στην κόντρα τους το βράδυ της Τετάρτης 3/1 που τους είδαμε μαζί σε βραδινή έξοδο.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και ο τράπερ ανήρτησαν στα social media μια φωτογραφία, στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με τον Snik να γράφει, «Βeef ended» και τον Γιώργο Λιάγκα να σημειώνει: «Το λήξαμε κι αυτό».

Τη συμφιλίωση του Γιώργου Λιάγκα με τον Snik και την κοινή τους φωτογραφία μετά την κόντρα τους σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από το Mega Καλημέρα, η οποία τάχθηκε κατά του παρουσιαστή.

«Παιδιά μην τρελαθούμε τώρα τι λέτε; Εγώ βλέπω ότι αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν τον Snik και η φωτογραφία που ήρθε από χθες, για εμένα είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα. Όταν λέμε είτε μιλάμε αντρικά είτε δεν μιλάμε και τηρούμε τον λόγο μας, εάν ο Γιώργος δεν ήθελε να τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Γι’ αυτό ο κόσμος ξερνάει πια την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα. Και εμάς μας ενοχλεί και λέμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μπορούμε να τον πείσουμε και θέλει καινούρια πράγματα» υπογράμμισε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ο κόσμος ξερνάει επάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία. Είτε έχουμε κόντρα με έναν άνθρωπο και μας έχει θίξει προσωπικά και λέμε τέλος και δεν τα στρογγυλεύουμε. Όταν σε έχει πει ο άλλος γυμνοσάλιαγκα… Ο ένας βρίζει τον άλλον και συναντιούνται ξανά για να πούνε τι ωραίος κόσμος είμαστε και τα βρήκαμε ξανά για να έχουμε νούμερα και για να μας δει ο κόσμος που θα καλέσουμε αυτόν που βρίσαμε. Γιατί το κάνεις story; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία συζήτηση ανθρώπινη», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά