Χατζηνικολάου: «Όποιος διαφωνούσε με τον Τράγκα ας το έλεγε όταν ήταν όρθιος – Τώρα είναι ώρα πένθους»

15 Δεκεμβρίου, 202111:02 ΠΜ

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της εκπομπής του στον Real FM τον Γιώργο Τράγκα που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία εργαζόταν κάτω από την ίδια ραδιοφωνική στέγη με τον συνάδελφό του.

“Εμείς εδώ στον Real FM είμαστε σοκαρισμένοι από την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας. Ο Γιώργος Τράγκας, με τον οποίο ζήσαμε 7-8 χρόνια καθημερινά μαζί στον αέρα του ραδιοφωνικού μας σταθμού, αλλά και πίσω από τις δημοσιογραφικές γραμμές. Πίσω από τις ραδιοφωνικές παραγωγές, αναπτύξαμε μαζί του φιλία, αναπτύξαμε μαζί του συναισθήματα” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Άλλωστε όποιος διαφωνούσε με τις επιλογές, τις απόψεις του Γιώργου Τράγκα ας το έλεγε όταν ήταν όρθιος και δυνατός και μπορούσε να απαντήσει. Όχι, τώρα. Τώρα είναι χρόνος πένθους και θλίψης. Είναι χρόνος αποχαιρετισμού. Όσοι τον αγαπήσαμε πραγματικά στο παρελθόν, ανεξάρτητα από απόψεις και από τοποθετήσεις, ανεξάρτητα από τριβές και συγκρούσεις κατά καιρούς, όσοι τον αγαπήσαμε πραγματικά, σήμερα με μεγάλη συγκίνηση τον αποχαιρετούμε. Μία λέξη υπάρχει στο μυαλό και στη σκέψη όλων μας, η λέξη κρίμα. Κρίμα γιατί ένας ταλαντούχος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που είχε αξία έφυγε νέος και θα μπορούσε να είχε κάνει κι άλλα σημαντικά πράγματα στη συνέχεια της ζωής του” συνέχισε o άνκορμαν του ΑΝΤ1.

“Ήταν ραδιοφωνικός showman με όλη τη σημασία της λέξης”

Χαρακτήρισε επίσης τον Γιώργο Τράγκα ως τον πιο ταλαντούχο ραδιοφωνικό παραγωγό και showman των τελευταίων ετών.

“Ήταν ίσως ο πιο ταλαντούχος ραδιοφωνικός παραγωγός των τελευταίων δεκαετιών, της εποχής του ελεύθερου ραδιοφώνου από το 1987 μέχρι σήμερα. Αν μου ζητούσαν να ξεχωρίσω έναν, ο οποίος είχε ταλέντο και ξεχώρισε και ήταν ραδιοφωνικός showman με όλη τη σημασία της λέξης, αυτός ήταν ο Γιώργος Τράγκας και δεν βρίσκω δεύτερον. Είναι με απόσταση ο πρώτος. Δυστυχώς ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε είσαι επικεφαλής πολιτικής οργάνωσης ή κόμματος δεν σε εξαιρεί” δήλωσε για τον εκλιπόντα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News