Χατζηνικολάου για Τράγκα: «Τον είχαν στα αζήτητα και του έδωσα δουλειά -Πήγε να στείλει στην ανεργία 200 συναδέλφους του»

10 Ιουνίου, 2022 11:03 ΜΜ
More videos

“Ήθελε να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του”! Αυτό υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για τον εκλιπόντα Γιώργο Τράγκα, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για την περιουσία σου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας υπήρξαν συνεργάτες. Οι επαγγελματικές σχέσεις τους όμως χάλασαν και μάλιστα με άσχημο τρόπο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε πρόσφατη εκπομπή του προκλήθηκε από μηνύματα ακροατών τού Real fm να κάνει σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα γύρω από την περιουσία τους του, αλλά το αρνήθηκε γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός ».

Αναφέρθηκε ωστόσο στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες».

Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην εκπομπή του ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα». Έμεινε στον σταθμό για χρόνια αλλά «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε». Ο εκδότης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά αποκάλυψε κάτι πολύ σοβαρό. Ότι ο Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του».

Ο Χατζηνικολάου είπε ότι οι ύβρεις του Τράγκα προς το πρόσωπό του «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ».