Χατζηνικολάου για Παπανδρέου: «Χωρίς αμφιβολία είναι το φαβορί της κούρσας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ»

21 Οκτωβρίου, 20211:14 ΜΜ

«Χωρίς αμφιβολία είναι το φαβορί της κούρσας» υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργος Παπανδρέου, που ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο «η υποψηφιότητά του προκαλεί πονοκέφαλο σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιχειρεί το άνοιγμα στον χώρο που εξέφραζε στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Και το επιχειρεί και με μεταγραφές κορυφαίων υπουργών του Γιώργου Παπανδρέου».

«Ο δεύτερος γύρος θα εξαρτηθεί από τις συμμαχίες σε μεγάλο βαθμό… αν υπάρξει δεύτερος γύρος. Κρατήστε το αυτό ΑΝ υπάρξει» σχολίασε αιχμηρά στην συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως υπογράμμισε ο γνωστός δημοσιογράφος «όσοι τον υποτιμούν κάνουν λάθος! Ας είναι προσεκτικοί γιατί και έμπειρος είναι και διαδρομή έχει. Και επαρκώς σκληρός όπως δείχνουν τα πράγματα. Έμεινε όρθιος και ζωντανός» αν και όπως είπε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, ο Γιώργος Παπανδρέου «βεβαίως έχει κάνει και λάθη».

«Θα κριθεί από το τι θα φέρει από άποψη ιδεών και στελεχών. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον παλιό του εαυτό; Κάνοντας μία αυτοκριτική;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Ενώ λέγεται Παπανδρέου δεν επιχείρησε να γίνει μίμος του Παπανδρέου. Και έκανε και μερικά πράγματα που αξίζει να αναφέρονται. Μιλούσε για την Πράσινη Ενέργεια πριν 20 χρόνια. Έκανε την διαύγεια… Πάντως απέκτησε τρομερό ενδιαφέρον η κούρσα των εκλογών στο κόμμα» κατέληξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News