Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑς προσευχηθούμε όλοι: Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος...

Ας προσευχηθούμε όλοι: Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑΧαρμόσυνα νέα για τον επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη!Δημοσιεύτηκε 17 λεπτά πριν στις 29 Νοεμβρίου 2023

Ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη, θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, την ανακοίνωση αυτή έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/11) στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο κ. Αποστολίδης τόνισε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

Επίσης, ανέφερε πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη, η οποία, όπως ανέφερε, δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης:

Τα πιο σημαντικά