Χαρμόσυνα νέα: Από αύριο ξανά στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος

12 Μαρτίου, 20232:43 ΜΜ
More videos

Νικητής βγήκε ο γνωστός καλλιτέχνης, Ανδρέας Μικρούτσικος από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως μας επιβεβαίωσε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, ο γνωστός παρουσιαστής πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής 10/3 και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τα στενά του πρόσωπα.

Ο λόγος που δεν πήρε νωρίτερα εξιτήριο είναι ότι ανέβηκαν κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, κάτι που οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από το σπίτι. Έτσι το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, την προσεχή Δευτέρα 13/3, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Είναι μια χαρά στην υγεία του. Θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του την Δευτέρα 13/3» αποκάλυψε η κα. Μαστραγγελή.

Λίγες ημέρες μετά την εξαγωγή του από την ΜΕΘ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News