Χαριτωμένες μωρουδίστικες φόρμες μετατρέπονται σε αξιολάτρευτα αρκουδάκια.

9 Απριλίου, 2016 2:33 ΜΜ
More videos

Το να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει είναι υπέροχο, αλλά για πολλούς γονείς αυτό το πέρασμα του χρόνου μπορεί να έχει μια γλυκόπικρη γεύση.

Φυσικά, το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να βιώνουν καινούργιες εμπειρίες είναι συναρπαστικό. Εξίσου, σημαντικό, όμως είναι και το να διατηρήσεις κάποια αναμνηστικά από την βρεφική τους ηλικία.

Οπότε, αντί να βγάλετε χιλιάδες φωτογραφίες του μωρού σας, δημιουργήστε κάτι πραγματικά προσωπικό που θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Οι καλλιτέχνες και οι χειροτέχνες στο Etsy βοηθούν τους γονείς και τους παππούδες να διατηρήσουν τις αναμνήσεις της βρεφικής ηλικίας, μετατρέποντας τα υπάρχοντα των παιδιών σε έργα τέχνης.

Αυτοί οι καλλιτέχνες φτιάχνουν χειροποίητα χνουδωτά παιχνίδια από φόρμες των παιδιών που δεν τους κάνουν πια ή κουβέρτες που τους είναι πολύ μικρές. Έτσι, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να έχουν ένα αναμνηστικό της βρεφικής ηλικίας του παιδιού τους, που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και γιατί όχι να το περάσουν και στην επόμενη γενιά.

Δείτε παρακάτω τα αξιολάτρευτα αρκουδάκια από μωρουδίστικες φόρμες.

1

Αυτή η φόρμα είναι αρκετά χαριτωμένη από μόνη της, αλλά τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα.

Πάντα πρέπει να χαρίζουμε τα ρούχα των παιδιών σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη, αλλά αν υπάρχει κάποιο ρούχο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό…

2

Μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα χαριτωμένο χνουδωτό ζωάκι.

Τα αρκουδάκια φτιάχνονται από τα προσωπικά ρούχα ή κουβέρτες του κάθε πελάτη, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δυο ίδια. Σε αυτό το αρκουδάκι εκμεταλλεύτηκαν τα πόδια δεινοσαύρου που υπήρχαν στο φορμάκι.

3

Τα αρκουδάκια μπορούν να φτιαχτούν με ρούχα οποιουδήποτε μεγέθους και αυτά τα φορμάκια είναι τα πιο συνηθισμένα.

4Κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του προσωπικό στυλ, οπότε θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πρόσωπα και σχήματα σωμάτων. Όλα τους, όμως, είναι γλυκά και χαριτωμένα.

5

Τα συγκεκριμένα αρκουδάκια είναι ιδανικά για να διατηρήσετε ένα αγαπημένο σας ρούχο, όπως αυτό το φλοράλ φόρεμα. Επίσης, είναι ένα τέλειο αναμνηστικό των βρεφικών χρόνων.

6

Επίσης, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν αρκουδάκια, φτιαγμένα με παραπάνω από ένα ρούχα.  Μπορούν να επιλέξουν πως θα είναι το πρόσωπο και όλες τις λεπτομέρειες που επιθυμούν.

7

Επειδή τα ρούχα των μωρών είναι πάντα απαλά, έτσι και τα αρκουδάκια αναμφίβολα είναι απαλά και αποτελούν το καλύτερο παιδικό παιχνίδι.

8

Επίσης, ακόμα και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά σας μπορούν να το δώσουν στα δικά τους παιδιά ή να το κρατήσουν ως ένα πολύτιμο ενθύμιο της παιδικής τους ηλικίας.

9

Πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα πόδια από τα φορμάκια ως πόδια για τα αρκουδάκια. Πραγματικά, αυτά τα μικρά ποδαράκια είναι αξιλάτρευτα.

10

Πολλοί καλλιτέχνες, επίσης, ενσωματώνουν μέσα στα αρκουδάκια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν φορμάκια και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Processed with VSCOcam

Processed with VSCOcam

Και φυσικά, τα αρκουδάκια δεν χρειάζεται κυριολεκτικά να είναι αρκουδάκια. Μπορεί να είναι κάποιο χαριτωμένο ζωάκια, όπως αυτή η αξιολάτρευτη φάλαινα.

12

Άλλη μια δημοφιλής επιλογή είναι τα λαγουδάκια…

13

Αν και μπορεί να ξεπεράσουν την ανάγκη τους για μια κουβέρτα, ένα χαριτωμένο αρκουδάκι μπορεί να προσφέρει απόλαυση και χαρά για πολλά χρόνια.