Χάρης Βαρθακούρης: Η αντίδραση του Γιάννη Πάριου όταν του αποκάλυψε πως νοσεί από κορωνοϊό

29 Δεκεμβρίου, 202110:42 ΜΜ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος λίγο αργότερα αποκάλυψε πως και τα παιδιά του δυστυχώς κόλλησαν.

Ωστόσο, η μόνη που την έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής είναι η σύζυγός του, Αντελίνα, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι συνεχώς μαζί του, δεν έχει ακόμα κολλήσει τον ιό. «Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική!! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλη τη Δευτέρα βράδυ!! Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μάλισα, ο Χάρης Βαρθακούρης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αντίδραση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, όταν του ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει λόγω κορωνοϊού να διαγωνιστεί στον τελικό του J2US, με τον δεύτερο να του προτείνει να εμφανιστεί ο ίδιος στη θέση του.

Η αντίδραση του Πάριου όταν έμαθε ότι ο Βαρθακούρης νοσεί από κορωνοϊό

«Και κάτι δια να ευθυμήσωμεν. Όταν πήρα εχθές τον πατέρα μου για να του πω ότι βρέθηκα θετικός, πάνω στην κουβέντα του θύμισα ότι, μέσα σε όλα, έχω και τον τελικό του J2US αυτό το Σάββατο και δεν θα καταφέρω να πάω.

Με ρωτάει: Και τι θα γίνει με τη δικιά σου.

Απαντώ: Λογικά θα βρουν αντικαταστάτη μου.

Και μου λέει: Θέλεις να πάω εγώ στη θέση σου;» αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News