Χάρης Ρώμας: «Πάντα υπήρχε σχέση στη ζωή μου, ήμουν ερωτιάρης»

4 Απριλίου, 20232:43 ΜΜ

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το ποιές λεξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, τον φόβο του γήρατος και του θανάτου, αλλά και για το νέο βήμα στην πολιτική

Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και για το θέατρο.

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν. Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα», ανέφερε αρχικά.

Όσο αφορά στις λέξεις που δεν… χρησιμοποιεί πλέον ο Χάρης Ρώμας είναι κάθετος.

«Τα τρία «π» δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ», δήλωσε.

Για τις προσωπικές σχέσεις του σχολίασε πως υπήρξε ανέκαθεν «ερωτιάρης».

«Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή του με τα κοινά και αποκάλυψε ποιά ηθοποιός ήταν αδύνατον να λείπει από τη νέα σειρά του.

«Τώρα πια δουλειά μου λέω και την αντιπεριφέρεια και την πολιτική, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου. Σκέφτομαι ότι μπορεί να μου λείψει η υποκριτική, αλλά δεν μπορώ να συνδυάσω τα πράγματα, θα κορόιδευα τον εαυτό μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Από τη νέα μου σειρά «Το πεφταστέρι» δεν θέλω να λείπει η Τζόυς Ευείδη, για αυτήν έγραψα τον ρόλο», κατέληξε λέγοντας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News