Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΧάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Η απίθανη φωτογράφηση με τον ενός έτους...

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Η απίθανη φωτογράφηση με τον ενός έτους γιο τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ φωτογραφήθηκαν μαζί με τον γιο τους Χρήστο, στο εξώφυλλο του νέου Hello!.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Η απίθανη φωτογράφηση με τον ενός έτους γιο τουςΒλέπουμε ότι ο μοναχογιός του ζευγαριού έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα πανέμορφο αγόρι που θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής στις 23 Ιουλίου.
Χριστόπουλος

Στο δημοσίευμα, η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος μιλούν για τις εναλλακτικές διακοπές που κάνουν δίπλα στη φύση με αυτοκινούμενο και το glamping (luxury camping) αλλά και για τη ζωή τους με το γιο τους, Χρήστο.

Χριστόπουλος - ΜπραντΤην ευτυχισμένη οικογένεια είχαμε ξαναδεί τα Χριστούγεννα, σε αντίστοιχη φωτογράφηση.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί το 2020, και τους γέμισε χαρά και τους άλλαξε τη ζωή.Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έρχεται και το παιδί;

Χάρης Χριστόπουλος: Ο λόγος που άργησα να κάνω οικογένεια ήταν ο φόβος του…

Σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες, ο Χάρης Χριστόπουλος, είχε μιλήσει για τους λόγους που άργησε να κάνει παιδί.

“Δεν έκανα παιδί γιατί φοβόμουν…”

“Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν θα έβρισκα αυτή τη γυναίκα, ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας , είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ.”

“Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά

Για τον χώρο της τηλεόρασης ανέφερε: “Έχω προτάσεις κάθε φορά που ετοιμάζεται κάποιο κόνσεπτ σχετικό με τη μόδα. Η πραγματική μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε τηλεοπτικά. Όλα γίνονται σε τηλεοπτικό επίπεδο για να υπάρχει μία δόση ριάλιτι, ώστε να ιντριγκάρεται ο τηλεθεατής και να συμμετέχει συναισθηματικά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η προβολή. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα από αυτό.”

Δείτε περισσότερα στο νέο Hello! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου.Τα πιο σημαντικά