Χαρές στο σπίτι της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία φώτο και την γέμισαν ευχές

7 Δεκεμβρίου, 20226:25 ΜΜ
More videos

Δημόσιες ευχές στον 10χρονο γιο της, Νίκο, απηύθυνε η Καλομοίρα αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του την ώρα που τρώει.

Η Καλομοίρα, αν και ενεργή στα social media, δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της. Όχι τουλάχιστον από την καθημερινότητά τους στο σπίτι. Συνήθως μοιράζεται με τους ακολούθους της, στιγμιότυπα από τις εκδρομές ή τα οικογενειακά τους ταξίδια.

Όπως για παράδειγμα, όταν είχαν επισκεφτεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, γνωστές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως τη Μαδρίτη.

τη Ρώμη,

το Παρίσι.

Η φωτογραφία του Νίκου

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Νικολάου, η Καλομοίρα ανέβασε ένα Insta Story θέλοντας να ευχηθεί στον γιο της, Νίκο.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Χαρούμενη γιορτή στον γιο μου Νίκο. Σ’ αγαπώ τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ».

Ο Νίκος έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Δημήτρη και την άλλη εβδομάδα θα γίνουν 10 ετών. Όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια, ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

Καλομοίρα: Η οικογένεια και οι δυσκολίες

Για την Καλομοίρα, ο σύζυγός της Γιώργος και τα τρία τους παιδιά, Δημήτρης, Νίκος και Αναστασία, είναι η προτεραιότητά της.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News