Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧαρές και γλέντια για την Εβελίνα Παπούλια: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος...

Χαρές και γλέντια για την Εβελίνα Παπούλια: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης & όλοι τους εύχονται

Στην κάμερα του ΣΚΑΙ μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως η ίδια και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όπως αποκάλυψε επίσης, διαμένουν στην περιοχή του Ζωγράφου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» και από τότε ο έρωτάς τους ανθίζει. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί πήραν φέτος την απόφαση να απέχουν από την τηλεόραση, μετά την αποχώρησή τους από τη δημοφιλή σειρά του Mega.

 Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες», είπε η ίδια στην εκπομπή Γεια σου.

«Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο», εξήγησε.

Για τις ερωτήσεις που δέχονται σχετικά με γάμο, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα.

Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί…», αποκάλυψε.

Για τις φήμες που ήθελαν να είναι σε σειρά της ΕΡΤ: «Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό. Μπορεί και γι αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε.

Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;», τόνισε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Τα πιο σημαντικά