Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΧαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό»

Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη: «Θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω σε αυτό»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί, συνάντησε η κάμερα του Happy Day τον Βασίλη

Χαραλαμπόπουλο. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, ωστόσο δεν θέλησε να πάρει θέση.

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό…» κατέληξε ο Βασίλης Χαραλαμποπουλος, μιλώντας στην Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Άρης Σερβετάλης συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Είσαι το Ταίρι μου.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά