Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΧάος με τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη»

Χάος με τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ουδέποτε έχει διστάσει να βρεθεί σε μια κόντρα, με τον δημοσιογράφο να αντιπαρατίθεται με πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο, με αφορμή την επιστροφή του.Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από ομόφωνη απόφαση από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κι αποφάσισε να «ξαναχτυπήσει» με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κόντρα του δημοσιογράφου με τον Πολάκη

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων απάντησε σε ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter αναφορικά με την εν λόγω απόφαση μετά την έγγραφη συγγνώμη του.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», σχολίασε στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά:

«Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε».Λίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον χαρακτήρισε «αμετανόητο», κάνοντας λόγο για «προσχηματική συγγνώμη».

«Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

choris titlo 4

Τα πιο σημαντικά