Χανιά: Πατέρας στην μνήμη του παιδιού του «έβαλε» μπάρες ασφαλείας σε δρόμο

10 Ιανουαρίου, 20229:01 ΜΜ
More videos

Συγκινητική δωρεά στους Αρμένους του Δήμου Αποκορώνου

Θρηνώντας τον χαμό του γιού του, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, ένας πατέρας από τον Αποκόρωνα, προχώρησε σε μιαν πράξη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο σε ότι αφορά στην οδική ασφάλεια.

Χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε τμήμα δρόμου στους Αρμένους Αποκορώνου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Τοπική Κοινότητα:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο!

Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημειο!

Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ειμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!

Βασίλης Χαιρετάκης»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News