Χανιά: Η κρεατότουρτα που εντυπωσίασε τον Τσίπρα

5 Σεπτεμβρίου, 2018 11:42 ΜΜ
More videos

Με πλούσιο κρητικό παραδοσιακό γεύμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάνδανο στα Χανιά, όπου μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο στην πλατεία του χωριού, παρατέθηκε τραπέζι προς τιμήν του.

Το μενού αποτελούνταν από το πατροπαράδοτο κρητικό βραστό αρνί με πιλάφι, ψητό τσιαγαριαστό και από ορεκτικά, καλιτσούνια κολοκυθανθούς γεμιστούς και αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον πρωθυπουργό και του απόλαυσε δεόντος, η παραδοσιακή κρεατότουρτα!

Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού, οι κούπες με κρασί “έδιναν και έπαιρναν” με κύριο αποδέκτη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ενώ και ο πρωθυπουργός σηκώθηκε και τσούγκρισε το ποτήρι του με όλους ανεξαιρέτως τους περευρισκόμενους.

Εκτός αυτού, ένας από τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, του αναφώνησε “Είμαστε μαζί σου, έτοιμοι για την επόμενη κίνηση! Άλλη μία τετραετία και ακόμα παραπέρα!” και συμπλήρωσε “Πολάκη κράτα ψηλά τη σημαία!”

Μάλιστα τόσο κατά τη διάρκεια του γεύματοςαλλά και πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός από το χωριό, δεκάδες ήταν οι χωριανοί αλλά και οι συνδαιτυμόνες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρόσχαρος και χαμογελαστός δεν χάλασε το χατήρι κανενός για μία γρήγορη… σέλφι!

Τις τσικουδιές τους βέβαια ήπιαν παραπέρα και ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκη με τον Πάνος Σκουρλέτη αλλά και ντόπια παρέα…

Στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός αναχώρησε από την Κάνδανο με προορισμό το αεροδρόμιο Χανίων από όπου θα πετούσε για Αθήνα.

Πηγή: zarpanews.gr