Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΧαμός στο Survivor – Την «έδωσε» στεγνά: «Δεν γνωριζόμαστε; Γιατί έχεις έρθει...

Χαμός στο Survivor – Την «έδωσε» στεγνά: «Δεν γνωριζόμαστε; Γιατί έχεις έρθει και σπίτι μου, φάγαμε σπανακόπιτα»

Στο επερχόμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 2024» του ΣΚΑΙ, αναμένεται να παρατηρηθούν πολλές καταστάσεις έντασης.

Η σχέση μεταξύ του Γιάννη Περπατάρη και του Φάνη Μπολέτση φαίνεται να υφίσταται μια αλλαγή, με τους δύο παίκτες να μετατρέπουν την φιλία σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να μην είναι πλέον οι ίδιες.

«Μετά από αυτό που μου έκανε δεν του έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη», δηλώνει στην κάμερα ο Γιάννης Περπατάρης για τον Φάνη ενώ λίγη ώρα μετά τον ακούμε να βρίζει κάποιον στον αγώνα.

Σε μια αναμέτρηση για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας, οι δύο ομάδες των παικτών ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα που όλοι επιθυμούν με έντονο πάθος τη νίκη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προβλέπεται να παρατηρηθεί μια νέα σύγκρουση μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

«Να προσέχεις πώς μιλάς. Ποια είσαι;», λέει η Σταυρούλα την Κατερίνα.

«Είμαι η Κατερίνα Δαλάκα, με ξέρεις πολύ καλά», απαντά εκείνη.

«Ε συγχαρητήρια. Κι εγώ είμαι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Προσωπικά δεν την ξέρω και πολύ καλά την Κατερίνα…», συνεχίζει.

«Σε ξέρω από τον στίβο και προσωπικά γνωριζόμαστε. Δεν γνωριζόμαστε λες; Γιατί έχεις έρθει και στο σπίτι μου. Είχαμε φάει και πίτα αν θυμάμαι καλά. Κάτι τέτοιο είχες φτιάξει. Σπανακόπιτα», λέει η Δαλάκα και η αντίπαλή της αντιδρά.

Δείτε το απόσπασμα από το Survivor 2024:Τα πιο σημαντικά