Τετάρτη, Ιουλίου 2 2025
διάφοραΧαμός στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου οταν αποκαλύφθηκε πως ξεχασαν να βάλουν...

Χαμός στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου οταν αποκαλύφθηκε πως ξεχασαν να βάλουν βενζίνη στα εκχιονιστικά στην Αττικη Οδό

Σύμφωνα με το Mega και το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ένας από τους σοβαρούς λόγους που οδήγησε μπάχαλο της Αττικης Οδού ειναι και το οτι δεν φρόντισαν να βάλουν βενζίνη στα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ότι δεν είχαν καύσιμα, έτρεχαν πανικόβλητοι οι υπεύθυνοι της πολιτικής προστασίας μαζί με ανθρώπους της αττικής οδού για να φέρουν καύσιμα, αλλά ήταν πλέον αργά καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν εγκλωβιστεί.

Τότε έφεραν άλλα εκχιονιστικά μηχανήματα από αυτά που είχε η Αττική Οδός στη Μαλακάσα, για να απεγκλωβίσουν τα εκχιονιστικά της Κατεχάκη, αλλά πλέον ήταν αργά.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά