Χαμός σε παραλίες – Ο κόσμος δεν άντεξε μέσα βγήκαν όλοι για βόλτα σήμερα

10 Ιανουαρίου, 2021 5:32 ΜΜ
More videos

Οι πολίτες ξεχύθηκαν σήμερα (10/1) στις παραλίες και απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα, χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις

Οι πολίτες ξεχύθηκαν σήμερα (10/1) στις παραλίες και απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα, χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Χθες και σήμερα οι μέρες θυμίζουν καλοκαίρι και κάποιοι βγήκαν στις θάλασσες, για να δούμε εικόνες απίστευτου συγχρωτισμού στα νότια προάστια παρά το lockdown.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) στο Μεγάλο Καβούρι και στη Γλυφάδα, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει την παραλία.

Τα μέτρα ασφαλείας πήγαν περίπατο, ελάχιστοι φόρεσαν μάσκες και τα πηγαδάκια πέντε και δέκα ατόμων κυριάρχησαν.

Παρά την διέλευση περιπολικών που έδιναν συστάσεις για να μην συγχρωτίζονται οι πολίτες, μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν αυτοί που συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων εξακολούθησε να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Πάει περίπατο η καραντίνα - Όλοι έξω: Χαμός σε Γλυφάδα, Φλοίσβο, Καβούρι - Βόλτες και σε Ακρόπολη, Φιλοπάππου [εικόνες]
παραλια
παραλια γλυφαδα
παραλια Γλυφαδα
γλυφαδα μπανιο
γλυφαδα
Καβούρι

Οι αστυνομικές αρχές είναι σε επιφυλακή στους δρόμους της πρωτεύουσας, ζητώντας από τους οδηγούς το αντίστοιχο έγγραφο για τη μετακίνησή τους. Παράλληλα διαμηνύουν στους πολίτες που κάνουν την βόλτα τους στην Αθήνα, να κρατούν τις αναγκαίες αποστάσεις και να μην συνωστίζονται.

αστυνομια ακροπολη

 

ακροπολη
Ακρόπολη τρεξιμο
Ζάππειο
Φιλοπάππου
Κρήτη 2
Αργολίδα 3
Αργολίδα 4
Αργολίδα 2

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: