Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΧάμος με τον τσακωμό της Δέσποινας Βανδή και του Ιωάννη Μελισσανίδη στον...

Χάμος με τον τσακωμό της Δέσποινας Βανδή και του Ιωάννη Μελισσανίδη στον αέρα του J2US

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης είχαν μία έντονη διαφωνία στο J2US, χθες, Σάββατο, το βράδυ, λόγω της ερμηνείας του τραγουδιού «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» από τον Ολυμπιονίκη με την πατρενέρ του, Μελίνα Μακρή.

Η ένσταση της Δέσποινας Βανδή στην ερμηνεία του Ιωάννη Μελισσανίδη

Όπως σχολίασε η Δέσποινα Βανδή για την performance του ζευγαριού «η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό. Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

Η απάντηση του Ιωάννη Μελισσανίδη στη Δέσποινα Βανδή

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Μελισσανίδης απάντησε στη Δέσποινα Βανδή, «εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι, ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω, έβγαινε από την καρδιά μου, σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο. Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα, αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό».

Την ώρα εκείνη, ο Σταμάτης Φασουλής επενέβη και επεσήμανε «δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πώς σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει “ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ”, γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου».Τα πιο σημαντικά