Χαμός με τον Γκλέτσο: Πιάστηκε στα χέρια – Τον διώχνει ο ΣΚΑΪ

16 Νοεμβρίου, 20215:23 ΜΜ

Σούσουρο επικρατεί από νωρίς το πρωί στις εκπομπές, με δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει πως σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τεχνικό της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρωταγωνιστεί. Γράφει μάλιστα, πως έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Το δημοσίευμα λοιπόν της Star Press ανέφερε πως ο ΣΚΑΙ έχει δείξει στον ηθοποιό την πόρτα της εξόδου, καθώς το συμβάν ήταν σοβαρό, ειδικά μετά το σκάνδαλο που βγήκε με την φημολογούμενη εμπλοκή του σε ναρκωτικά.

Στην εκπομπή Happy Day ήρθαν σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το συμβάν. Ενώ, από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως όντως υπήρξε ένα περιστατικό στα γυρίσματα της εν λόγω σειράς με τον Απόστολο Γκλέτσο και μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το μέλλον του.

Τι ισχύει τελικά με τον Απόστολο Γκλέτσο

Σύμφωνα ωστόσο, με την εκπομπή Super Κατερίνα, το επεισόδιο αυτό δεν ισχύει! Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ διέψευσε το γεγονός λέγοντας πως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Επίσης, ούτε και πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού γνώριζαν κάτι.

Να σημειώσουμε πως το περιστατικό αυτό θύμισε πολύ, το επεισόδιο που είχαν πίσω από τις κάμερες ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News