Χαμός με την Έλενα Ακρίτα που στηρίζει την Νατάσα Μποφίλιου

5 Δεκεμβρίου, 20223:25 ΠΜ

Η Νατάσα Μποφίλιου σχολιάστηκε για την “καπιταλιστική” επιλογή της με τα ακριβά ρούχα και το ταξίδι στο Λονδίνο, από τη στιγμή που είναι “αριστερής ιδεολογίας”. Η Έλενα Ακρίτα τη στήριξε.

Θέση γι’ όλο αυτόν τον διχασμό που έχει προκληθεί στο Twitter και τα δεκάδες σχόλια για την ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, πήρε η Έλενα Ακρίτα, η οποία στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας και σχολιάζει χαρακτηριστικά πως “στο βάθος ζηλεύουνε αυτό που ρεζιλεύουνε”.

Αφορμή γι όλο αυτό, ήταν το “κράξιμο” από τον γνωστό στιχουργό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος σχολίασε με ειρωνικό και δηκτικό τρόπο τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μποφίλιου, από το Λονδίνο όπου ταξίδεψε.

Τις τελευταίες μέρες η Νατάσα Μποφίλιου φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της. Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

“Παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;”.

Όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες της πλατφόρμας, κυρίως φαν της ερμηνεύτριας, οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με μηνύματα συμπαράστασης προς την Μποφίλιου, αλλά και… μίσους προς τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Η Έλενα Ακρίτα στήριξε την τραγουδίστρια, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε: “Νατάσα, το 1989 το τερατούργημα ‘Αυριανή’ που υποδυόταν την εφημερίδα, έβριζε τον Φλωράκη επειδή λέει είχε μεγάλο σπίτι. Ενώ έπρεπε ως κομουνιστής να ζει σε σταύλο ξερωγώ.

Στο βάθος το ζηλεύουνε αυτό που ρεζιλεύουνε
Είπε η Λίνα. Ξέρεις εσύ”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News