Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧαμóς με ερώτηση δημοσιογράφου σε Αλμέιδα - «Έχετε γελάσει ποτέ περισσότερο με...

Χαμóς με ερώτηση δημοσιογράφου σε Αλμέιδα – «Έχετε γελάσει ποτέ περισσότερο με διαıτησία;» 

Ένταση προκλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Γ. Καραϊσκάκης μετά το ντέρμπι!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 2-1, ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου και απαντώντας σε ερώτηση για την διαιτησία τόνισε πως στην φάση του γκολ του Μασούρα ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν, οπότε δεν μπορούσε να πάει στο VAR!

Πάντως, όπως θα δείτε και στο βίντεο, υπήρξε ένταση για το ύφος της ερώτησης και την ατάκα «έχετε γελάσει ποτέ περισσότερο με διαιτησία;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:Αναλυτικά ο Αργεντινός προπονητής ανέφερε τα εξής:

Για τη νίκη και τι σημαίνει για την ΑΕΚ: «Πρώτα από όλα καλησπέρα. Σημαίνει ότι σημαίνει κάθε νίκη. Μας δίνει χαρά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά είναι μόνο 3 βαθμοί. Αύριο θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».
Για το εάν έχει γελάσει περισσότερο με διαιτησία από τη σημερινή (εκεί υπήρξε μία αντιπαράθεση με τον Γιώργο Κοσμά με τον δημοσιογράφο που την έκανε): «Εγώ φυσικά κάνω ανάλυση το ματς. Ήρθαμε να ψάξουμε μία νίκη. Δουλέψαμε στις στατικές φάσεις. Στο α’ μέρος η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο. Στα τελευταία λεπτά υπήρξε απροσεξία από εμάς και έγινε το 1-2. Στο β’ μέρος ήταν όπως θα έπρεπε να είναι ένα ντέρμπι. Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα για το άλλο θέμα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Σήμερα ήταν ένας από τη διοίκηση (εννοεί του Ολυμπιακού) που με έβριζε και εγώ δεν είπα τίποτα. Εσείς θα μου πείτε για το ακυρωθέν γκολ και το πέναλτι αλλά το ματς ξεκινάει από το μηδέν όπου στην αρχή υπήρχαν κάρτες που δεν βγήκαν σε δικά μας φάουλ. Να δούμε τα λάθη και από τις 2 πλευρές. Το γκολ που υπήρξε χέρι ο διαιτητής το σφύριξε πριν. Εάν σφύριξε πριν δεν μπορεί να πάει στο VAR. Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Τώρα για την άλλη φάση υπήρχε μία ανάλογη του Κάλενς».
Για τα μέτρα που πήρε ο Ολυμπιακός: «Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν του επιτρέπεις να σκέφτεται. Πιστεύω πώς με μία γρήγορη ανάλυση ο αντίπαλος κέρδιζε μέτρα και εμείς βγήκαμε με την πνευματική κούραση του α’ μέρος. Ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο αλλά όχι τόσο μεγάλες φάσεις. Ένα ντέρμπι είναι πάντα όμορφο να το νικάς. Αυτά τα ντέρμπι μία φορά να αλλάξουν. Αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Γιατί σήμερα αυτό το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο. Όσο συνεχίζει έτσι αυτό το ποδόσφαιρο θα πάει προς τα πίσω».

Τα πιο σημαντικά