Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΧαμός με Αγγελόπουλο – ΣΚΑΙ: «Έκλεινε μόνος του σουίτες για την οικογένεια...

Χαμός με Αγγελόπουλο – ΣΚΑΙ: «Έκλεινε μόνος του σουίτες για την οικογένεια του και ο λογαριασμός πήγαινε στο κανάλι»

Οι κινήσεις του Ντάνου που προκάλεσαν την οργή της παραγωγής και η πληρωμένη απάντηση του.

Το κανάλι του Φαλήρου, θέλει να αξιοποιήσει αρκετούς από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι Survivor και ψάχνει τρόπους ώστε να τους εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Το μεγάλο τους χαρτί όμως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο Σκιαθίτης που δικαιωματικά έχει κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, είναι το πρόσωπο που το κανάλι θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γι’ αυτό το λόγο και για να είναι κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Παλαιό Φάληρο, όλο αυτό το διάστημα, που έπρεπε να είναι στην Αθήνα, η παράγωγη του έκλεισε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν της Λεωφόρου Συγγρού για να διαμένει ο νικητής του Survivor.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες και το boxnews.gr  που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να έχει κλείσει ο ίδιος, χωρίς να ενημέρωση, σουίτες στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει και για τα μέλη της οικογένειας του, που ήρθαν να τον δουν, κάνοντας όλοι χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και υψηλούς λογαριασμούς και να τα χρεώνουν στην παραγωγή της εκπομπής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παράγωγης η όποια του έκανε παρατήρηση για το συγκεκριμένο γεγονός, κάτι όμως που έφερε την απρόσμενη αντίδραση του Σκιαθίτη νικητή, ο όποιος, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι τους απάντησε λέγοντας τους: «Οικονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση».

Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι η κότα που γεννά τα χρυσά αυγά για τον τηλεοπτικό σταθμό και ξέρει πλέον να το διαχειρίζεται και να απαντά ανάλογα…

Επίσης φήμες θέλουν τώρα τον Ντάνο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Survivor.

Το κανάλι σκέφτεται σοβαρά να αναθέσει στον Γιώργο Αγγελόπουλο τα ηνία του δημοφιλούς ριάλιτι.

Με αυτή την κίνηση κι ο Ντάνος θα είναι στην επικαιρότητα και το τηλεοπτικό κοινό που τον λάτρεψε δε θα σταματήσει να τον βλέπει.

Οπότε δικαιολογημένα πλέον τα βεντετιλίκια του!

[boxnews]

Τα πιο σημαντικά