Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧαμογελάει ξανά η Κατερίνα Καινούργιου – Μαθεύτηκαν σήμερα τα ευχάριστα, σε πελάγη...

Χαμογελάει ξανά η Κατερίνα Καινούργιου – Μαθεύτηκαν σήμερα τα ευχάριστα, σε πελάγη ευτυχiας η παρουσιάστρια

Ο πρώην σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με την Δανάη Μπάρκα – Χαρούμενη η Κατερίνα Καινούργιου σύμφωνα με “πηγαδάκια”

Στις φήμες περί σχέσης του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα απάντησε ο επιχειρηματίας.

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή “Γειά σου” ασχολήθηκαν με τις φήμες περί σχέσης του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Δανάη Μπάρκα.

ipiccy image 14 1 1 252863 422962

Αφορμή στάθηκε η κοινή έξοδος που έκαναν πριν μερικές ημέρες η παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία, κάνοντας μάλιστα ταυτόχρονα αναρτήσεις από το ίδιο σημείο.

“Η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή η παρουσιάστρια, αλλά δε το είπα εγώ το όνομα, η Κατερίνα Καινούργιου το είπε πρώτη. Έχω κι άλλο ρεπορτάζ από εκείνο το βράδυ, αλλά δε θα το πω στον αέρα. Μίλησα με τη Δανάη Μπάρκα εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό που μου είπε δε μπορώ να το πω στον αέρα. Δε ξέρω αν κάποιος θέλει να αφήνει να αιωρείται αυτό το σενάριο αλλά αυτοί που τους είδαν δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι ερωτικό” είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Δείτε το βίντεο“Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει” είπε από την μεριά του ο Ισίδωρος Φίκαρης.

895e41ec6abe4f68b459f1e85c4e5285 1

“Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν” προσέθεσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Πηγή: yupiii.gr

Τα πιο σημαντικά