Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΧαμογελάει ξανά η Γεωργία Μπίκα - Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για την...

Χαμογελάει ξανά η Γεωργία Μπίκα – Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για την υπόθεση της

Ελεύθεροι η Γεωργία Μπίκα και άλλοι τρεις για την υπόθεση αρπαγής

Τη Γεωργία Μπίκα και άλλους 3 κατηγορεί για αρπαγή ο άνθρωπος που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο η 26χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Μπίκα, η 26χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 και ακόμα τρεις άνδρες.

Τα τέσσερα άτομα κατηγορήθηκαν για αρπαγή από τον άνθρωπο που φέρεται να διοργάνωσε το επίμαχο πάρτι.

Μεταξύ των τριών ανδρών είναι ο τότε εργοδότης της 26χρονης, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και 5ος κατηγορούμενος που θα απολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για αρπαγή και συνέργεια σε αυτή, παράνομη βία, σωματικές βλάβες, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όσοι απολογήθηκαν σήμερα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Οι πράξεις, κατά τον μηνυτή, τελέστηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο του καταγγελλόμενου βιασμού, υπόθεση που έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.Τα πιο σημαντικά