Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διάφοραΧαμογελάει ξανά η Εύα Καϊλή - Η νέα της επιθυμία και η...

Χαμογελάει ξανά η Εύα Καϊλή – Η νέα της επιθυμία και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Για το σκάνδαλο Qatargate, τις πιέσεις που δέχτηκε λέγοντάς της πως θα αναλάβουν την κορούλα της οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και τις ηχογραφήσεις στις οποίες δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά της, μίλησε η Εύα Καϊλή, λέγοντας μάλιστα πως σύντομα θα βρεθεί στην Ελλάδα, καθώς έχει πρόσβαση πλέον στη δικογραφία.

“Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντας μου, ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες”, υποστήριξε αρχικά στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 για να προσθέσει:

“Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με αποδείξεις: Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα ενώ παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.

Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις”.

b069916e6ec043929bcd08fa24a0ed98

Συμπλήρωσε δε πως “δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει!”

Η Ελληνίδα πολιτικός υποστήριξε στη συνέχεια πως “αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες“.

Όσο για το αν επισκεφθεί την Ελλάδα υποστήριξε: “Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι”.
Τα πιο σημαντικά