Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της!

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική για την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας μαζί με την τρίχρονη κόρη της.

Σύμφωνα με το protothema, την εξαφάνιση δήλωσε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης και σύντροφος της μητέρας

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΕΛ.ΑΣ., η μητέρα έφυγε από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Σημειώνεται ότι ζευγάρι ζούσε μαζί στο ίδιο σπίτι με το παιδί τους, όμως δεν είναι παντρεμένοι.

Για την εξαφάνιση της γυναίκας και του παιδιού έχουν ενημερωθεί διάφορες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Γαλλία -αλλά ελληνική υπηκοότητα- ενώ ο 32χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει αναγνωρίσει το παιδί, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Χαλκιδική: «Πήρε το παιδί μαζί με τον πατέρα της κι εξαφανίστηκαν», λέει στο newsit.gr ο παππούς της 3χρονης

«Μαζί με τον πατέρα της πήραν το κοριτσάκι κι εξαφανίστηκαν», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 32χρονου οποίος από το βράδυ της περασμένης Τρίτης ζει ένα πρωτόγνωρο εφιάλτη, καθώς η σύντροφος του έφυγε μαζί με την 3χρονο παιδί τους από το σπίτι τους στην Νικήτη στη Χαλκιδική.

Ο χρόνος για τον 32χρονο και τα μέλη της οικογένειας του κυλάει αργά και βασανιστικά. Όλοι τους βρίσκονται πάνω από ένα τηλέφωνο κι ευελπιστούν κάποια στιγμή να χτυπήσει και να ακουστούν ευχάριστα νέα.

Μιλώντας στο newsit.gr ο παππούς του παιδιού, αναφέρει ότι εκτός από την Ελληνική Αστυνομία έχει ενημερωθεί κι η Ιντερπόλ, καθώς υπάρχουν φόβοι η 26χρονη μητέρα να επιχειρήσει να φύγει με την ανήλικη εκτός Ελλάδας.

«Έχουμε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Σήμερα ενημερώνεται και η ιντερπόλ γιατί εξετάζεται η πιθανότητα να έφυγαν έξω. Δηλαδή να πέρασαν παράνομα τα σύνορα για να βγουν από την Ελλάδα», λέει ο πατέρας του 32χρονου.

Η 26χρονη έχει ξένη υπηκοότητα, καθώς ο πατέρας της είναι από τη Γαλλία, ενώ η μητέρας της από ένα χωριό της Έδεσσας. Έτσι οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στην συγκεκριμένη περιοχή της Μακεδονίας, ωστόσο δεν την εντόπισαν εκεί.Όποτε δεν είναι λίγοι αυτοί, με πρώτον από όλους τον 32χρονο πάτερα που να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποπειραθούν να περάσουν τα σύνορα.

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό ήταν στη Γαλλία, καθώς είχε επισκεφτεί τον πατέρα της 26χρονης. Το κοριτσάκι τους το είχαν αφήσει στους γονείς του 32χρονου στη Χαλκιδική, ενώ από την Γαλλία δεν επέστρεψαν κι οι δύο μαζί. Το ζευγάρι τσακώθηκε και ο 32χρονος επέστρεψε πρώτος, ενώ η σύντροφος του ήρθε οδικώς μαζί με τον πάτερα της μετά από 20 ημέρες.

«Στη Χαλκιδική ήρθαν από τη Γαλλία με το αυτοκίνητο του πατέρα της. Έμειναν στην Νικήτη κι όταν ο γιος μου τους πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης, η 26χρονη του είπε ότι είχαν βγει έξω από το σπίτι για να πάρουν κάτι να φάνε. Μετά από 40 λεπτά που τους ξαναπήρε δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Μόλις πήγε στο σπίτι είδε ότι είχαν πάρει όλα τα ρούχα του παιδιού κι είχαν φύγει.

Έφυγαν με το αυτοκίνητο του πατέρα της, τώρα εάν έχουν φτιάξει και πλαστά χαρτιά για να περάσουν το παιδί από τα σύνορα δεν το ξέρω. Έχουμε δώσει φωτογραφία του αυτοκινήτου αλλά και τις πινακίδες του», λέει ο παππούς της 3χρονης.

Τα πιο σημαντικά