Χαλκιδική: Πέθανε 63χρονη – Το ασθενοφόρο άργησε πάνω από μια ώρα

8 Ιουνίου, 20232:35 ΜΜ

Πρόκειται για έναν ακόμη θάνατο ανθρώπου λόγω ελλείψεων στα ΕΚΑΒ, που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τις παθογένειες που ταλανίζουν το ΕΣΥ.

Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/6) στη Χαλκιδική μια 63χρονη τουρίστρια από τη Ρουμανία, η οποία έχασε τις αισθήσεις της σε ταβέρνα στην περιοχή της Ουρανούπολης. Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε μια ώρα να φτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει.

Πρόκειται για έναν ακόμη θάνατο ανθρώπου λόγω ελλείψεων στα ΕΚΑΒ, που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τις τρομακτικές παθογένειες που ταλανίζουν το ΕΣΥ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 63χρονη συμμετείχε σε ομάδα που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα. Περίπου στις 2 το μεσημέρι έφτασαν στο λιμάνι της Ουρανούπολης και ξεκίνησαν τη βόλτα στον οικισμό. Τότε η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως σημειώνει το ThessToday.gr, η Χαλκιδική διαθέτει μόλις πέντε Κέντρα Υγείας και οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι αρκετά μεγάλες. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε κατευθείαν από το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου προς τον οικισμό της Ουρανούπολης, η απόσταση που χρειάστηκε να διανύσει χρονομετρικά αντιστοίχισε σε 1 ώρα και 15 λεπτά. Στο ενδιάμεσο, η γυναίκα έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 4 το μεσημέρι διαπιστώθηκε επισήμως ο θάνατός της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News