Χαλκιδική: Η συγκλονιστική εικόνα του εξαντλημένου ΕΚΑΒίτη μετά από διάσωση

10 Οκτωβρίου, 20201:13 ΠΜ
More videos

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, κρατώντας ένα μπουκάλι νερό, έχει ξαπλώσει εξαντλημένος στο έδαφος μετά από τροχαίο ατύχημα στη Χαλκιδική.

Ως μια αποτύπωση του καθημερινού και πολλές φορές υπεράνθρωπου αγώνα που δίνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα ενός εξ αυτών στο έδαφος της εισόδου των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Ο διασώστης κρατώντας ένα μπουκάλι νερό, έχει ξαπλώσει στο έδαφος εξαντλημένος μετά από μία ακόμα δύσκολη ημέρας αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και μάλιστα εν μέσω πανδημίας,

Πρόκειται για τον Αναστάση Στεφανάκη που ανάρτησε την φωτογραφία με το προ ενός μήνα περιστατικό στα social media.

Είχε προηγηθεί η διακομιδή ενός σοβαρά τραυματία συνέπεια τροχαίου στο νοσοκομείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική, την οποία περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Οι στιγμές αγωνίας που πέρασαν μέχρι ο άνδρας να φτάσει στο νοσοκομείο, οδήγησαν στην ψυχολογική και σωματική εξάντλήση.

«Παραδώσαμε και σιγά σιγά μαζεύουμε τα υλικά μας. Άλλο team θα αναλάβει τώρα. Μαζεύουμε ό,τι μπορούμε και τα ρίχνουμε μέσα στο ασθενοφόρο. Και εκεί που πάω να χαλαρώσω, κάθομαι κάτω, ξαπλώνω στο τσιμέντο και το μόνο που λέω είναι αφήστε με μόνο 5 λεπτά να ξαπλώσω, δεν έχω τίποτα’’. Μου φέρνουν να πιω νερό και με πάνε στο καρδιολογικό, μόνο και μόνο για να πει ο καρδιολόγος πως είναι εξάντληση», περιγράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

«Συγκινήθηκα που θυμήθηκα τον Πέτρο, τον Αποστόλη και τους υπόλοιπους συναδέλφους του νοσοκομείου να επιμένουν να εξεταστώ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ Σημασία έχει ο αγώνας που δίνεις κι ας έρθεις εσύ σε δεύτερη μοίρα για λίγο», λέει χαρακτηριστικά.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑΤσιμέντο – Αναστάσης: 1 – 0Λίγα λεπτά αργότερα συνάδελφοι και προσωπικό του…

Gepostet von Anastasis Stefanakis am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News