«Χαλασμός» στον αέρα με Γαρδέλη – Αρναούτογλου: «Θέλω να με σεβαστείς όπως και εγώ», «Δεν μιλάω ακατανόητα»

22 Δεκεμβρίου, 20214:05 ΜΜ

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show”, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και τη συμμετοχή του στη Φάρμα, ενώ ένταση προκλήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος δεν μπορούσε να κατανοήσει όλα όσα έλεγε.

Ειδικότερα, η συζήτηση «φούντωσε» όταν ο παρουσιαστής ήθελε να μιλήσουν για τις ταινίες του ’80, αλλά ο ηθοποιός για τη Φάρμα.

Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν ανένδοτος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντέδρασε, υπογραμμίζοντας «γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρείς γ…ο, δεν καταλαβαίνω”.

Και συμπληρώνει ο παρουσιαστής “σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι».

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Γαρδέλης επεσήμανε «δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;».

Επίσης, ο ηθοποιός δήλωσε σχεσάκιας, πως οδηγεί μηχανή, όπως στις ταινίες του, ενώ μίλησε και για τα παιδιά του. Ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης, ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του.

«Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε “πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε”», σημείωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε «δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης (…) Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Ο λόγος που είναι απογοητευμένος ο Σταμάτης Γαρδέλης με τη Φάρμα

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή του στη Φάρμα, από την οποία αποχώρησε οικειοθελώς, κατέληξε «είμαι εκστασιασμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος, γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News