Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΧαλασμός με Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Μη μου λέτε να μην τον αφήσω...

Χαλασμός με Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Μη μου λέτε να μην τον αφήσω να μιλήσει, θα φύγω, δεν αντέχω»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 13/6 ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον με αφορμή την συζήτηση γύρω από το αυριανό κάλεσμα του Alpha προς τους δημοσιογράφους.

Χαμός στη Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Καινούργιου

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ. Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ τότε. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι «μην τον αφήσετε να μιλήσει». Ειλικρινά!» απάντησε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου,

«Δύο κουβέντες μόνο, δεν πρόκειται να θίξω κανέναν. Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», είπε από την μεριά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

1194 760x518 1

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», συνέχισε φωνάζοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα πιο σημαντικά