Χαϊκάλης: «Την επόμενη βδομάδα θα βγουν πράγματα που θα κοκκινήσουν και οι πέτρες»

7 Φεβρουαρίου, 2021 2:46 ΜΜ
More videos

“Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου “κουκλάρα μου” αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαίκαλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στο πλατό του «Έλα χαμογέλα», το πρωινό της Κυριακής, στο OPEN. Με αφορμή την προσωπική του τοποθέτηση σε όσα τον κατηγόρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, ο καλλιτέχνης μίλησε για το τσουνάμι αποκαλύψεων που υφίσταται πια στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά, έχει χαθεί η μπάλα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε πια, δεν είναι διαχειρίσιμο. Βγαίνω να απαντήσω επί της ουσίας. Όποιος αισθάνεται ότι ακόμα και οι φράσεις τύπου «κουκλάρα μου» αποτελούν σεξουαλική παρενόχληση σε μια γυναίκα, τότε είμαστε όλοι ένοχοι».

«Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορώ να κρίνω ονοματικά κάτι, ξέρω μονάχα ότι αν βγουν κάποια πράγματα που θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, νομίζω πως θα κοκκινήσουν και οι πέτρες» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Αναμένουμε τη συνέχιση των αποκαλύψεων στον καλλιτεχνικό χώρο…

Ακολουθήστε μας στο facebook: