Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ Burberry αλλάζει τα χρώματα στο διάσημο καρό της για χάρη της...

Η Burberry αλλάζει τα χρώματα στο διάσημο καρό της για χάρη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο Κρίστοφερ Μπέιλι ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την βρετανική εταιρεία Burberry μετά από 17 χρόνια.

Και τώρα, ο πρόεδρος και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από την τελευταία του συλλογή, που θα κάνει το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Δίνοντας ένα φωτεινό makeover στο διάσημο σχέδιό της, η Burberry ανανεώνει το χαρακτηριστικό μοτίβο της για να ενσωματώσει τη σημαία του ουράνιου τόξου – ένα έμβλημα που έχει γίνει διεθνές σύμβολο υπερηφάνειας και ποικιλομορφίας.

‘Jack and Thomas’ in a new photo series by @AlasdairMcLellan created for @them in partnership with #Burberry

A post shared by Burberry (@burberry) on

«Η τελευταία μου συλλογή στη Burberry είναι αφιερωμένη – και προς υποστήριξη – ορισμένων εκ των καλύτερων οργανώσεων που στηρίζουν την LGBT κοινότητα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Μπέιλι. «Δεν υπήρξε πιο σημαντική στιγμή για να πούμε πως η διαφορετικότητα μας βρίσκεται στη δύναμή μας και στη δημιουργικότητά μας».
a1904f5857386510c4bde73de806c832

Η νέα προσθήκη του διάσημου σχεδίου της Burberry, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αναμένεται να διακρίνεται σε όλη την τελευταία συλλογή, η οποία θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την εβδομάδα μόδας στις 17 Φεβρουαρίου.

[iefimerida] [instagram]

Τα πιο σημαντικά