Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
διάφοραΤην κορόιδεψαν στο facebook όταν πήγε να πουλήσει το φόρεμα της. Γελάει...

Την κορόιδεψαν στο facebook όταν πήγε να πουλήσει το φόρεμα της. Γελάει καλύτερα όμως αυτός που γελάει τελευταίος.

Κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να νιώθει άσχημα για την εμφάνισή του. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και μπορεί να βρεθεί παντού.

Δυστυχώς μια έφηβη από το Goodlettsville του Tennessee των Η.Π.Α, δέχτηκε άσχημες επιθέσεις μέσω ίντερνετ όταν ανάρτησε μια φωτογραφία στο facebook φορώντας το φόρεμα του σχολικού χορού της.

Η 19χρονη Kristen Layne, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα σε μοβ χρώματα, σε μια προσπάθεια της να το πουλήσει. Με τα λεφτά της πώλησης θα αγόραζε ένα καινούριο για τον επόμενο χορό του σχολείου της. Λίγο μετά την ανάρτηση, δυο νεαροί άντρες ξεκίνησαν να επιτίθενται με σχόλια για το βάρος και την εμφάνισή της.

Έλεγαν πόσο άσχημη και χοντρή είμαι, δήλωσε η Kristen ενώ ο πατέρας της βρήκε αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά τους. Η Kristen απάντησε στα προσβλητικά σχόλια λέγοντάς τους να σταματήσουν και ζητώντας τους συγνώμη που δεν τους είναι ευχάριστη σαν παρουσία.

Ευτυχώς σε ελάχιστο χρόνο εκατοντάδες άνθρωποι ξεκίνησαν να την υπερασπίζονται και να δηλώνουν το πόσο όμορφη την έβρισκαν.

prom-dress-600x392

Η Kristen, πουλώντας το φόρεμά της ήθελε να συγκεντρώσει το ποσό των 350 $ ώστε να αγοράσει ένα νέο φόρεμα. Με τη βοήθεια κάποιον ένθερμων ανθρώπων όμως συγκέντρωσε το ποσό των 2.000$ μέσα σε 3 ημέρες.

Τώρα το ποσό έχει φτάσει πάνω από $5.000! Μπορείτε να δείτε την σελίδα εδώ όπου ο κόσμος της στέλνει χρήματα.

2997217_1421003854.6898-600x398

Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας επηρεάσει αρνητικά. Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του δήλωσε συγκινημένη η Kristen.

Όταν ανέβασε την φωτογραφία στο ίντερνετ, δεν της είχε περάσει από το νου τι θα αντιμετώπιζε.

Οι κακεντρεχείς σχολιαστές έκαναν άσχημα σχόλια για την ίδια και το μέγεθος του φορέματός της.

Η νεαρή Kristen, νιώθει απίστευτη ευγνωμοσύνη και ελπίζει πως η ιστορία της θα εμπνεύσει πολύ κόσμο να δει και να εκτιμήσει την εσωτερική και την εξωτερική ομορφιά του.

gofundme facebook mirror

Τα πιο σημαντικά